С над 20 000 участници и посетители, международната туристическа борса ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО е чудесна възможност за високо ефективна таргетирана реклама на продукти и услуги, които представляват интерес за пътуващите, за чуждестранните туристи посещаващи България, за мениджърите и специалистите заети в туристическия бизнес.

РЕКЛАМИРАЙТЕ С НАС

Разнообразните предложения за интериорна и екстериорна, печатна, видео и онлайн реклама са отворени както за изложителите, участващи в борсата, така и за компании от сферата на съпътстващи туризма и пътуванията дейности – транспорт, комуникации, застраховане и др.

Възползвайте се от предимствата на многоликата аудитория на ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО за провеждане на широка кампания преди, по време и след събитието.

Разгледайте и изберете подходящите канали за Вашето рекламно послание сред нашите предложения тук.

ПЕЧАТНА & ОНЛАЙН РЕКЛАМА

  • Ако фокусът на Вашата кампания е върху професионалната аудитория, сайтът на ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО дава изключителна възможност да привлечете предварително вниманието на настоящи или потенциални партньори чрез рекламен онлайн банер или публикация на новини, свързани с Вашия бизнес или с участието Ви на международната борса. Продължителността на този елемент от кампанията е в зависимост от Вашите цели и бюджет;
  • Рекламна страница в каталога на участниците. Каталогът на ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО е онлайн базиран и е на разположение на всички клиенти и професионалисти през цялата година до следващото издание на изложението;
  • Рекламна вложка в конферентните пакети на регистрираните участници и акридитираните представители на медии;
  • Разпространение на рекламни материали в рамките на международната туристическа борса.

ЕКСТЕРИОРНА & ИНТЕРИОРНА РЕКЛАМА:

  • Рекламен билборд на фасадата на Интер Експо Център;
  • Рекламен банер или светещ принтон в Централно фоайе;
  • Излъчване на рекламен клип на 12 монитора в Централно фоайе и ресторантите на изложбения комплекс.

РЕКЛАМНО СЪБИТИЕ

  • Организиране на презентация, семинар, обучение по използване на нови технологии или продукти и др.;

Всяка рекламна кампания следва да бъде стимулирана чрез координирани ПР инициативи – преди, по време и след събитието. С готовност ще съдействаме за организиране и провеждане на пресконференции и интервюта, за разпространение на новини чрез медийните партньори на ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО, официалния сайт и Фейсбук страницата на изложението.

СПОНСОРСТВО

Една от ключовите цели на ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО е изграждането на стратегически партньорства от взаимен интерес за развитие на дестинациите, сближаване на регионите и устойчиво развитие на туризма.

Каним туристически бордове, дипломатически мисии, браншови организации, туроператори и всеки друг съмишленик да разгледа предложените опции за спонсорство на събитието и да ни потърси за последващ диалог.

СТРАНА ПАРТНЬОР

Като Страна партньор на ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО Вашата дестинация ще спечели най-добра видимост сред големия брой изложители, сред участниците в съпътстващата конферентна програма и широката публика.

ГЕНЕРАЛЕН СПОНСОР

Ексклузивният промоционален пакет, който предлагаме на Генералния спонсор на ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО, обхваща цялостната комуникационна кампания преди, по време и след събитието.

СПОНСОР НА СЪБИТИЕ

Богатата съпътстваща програма на ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО включва редица лекции, дебати, презентации и социални събития с над 10 000 присъстващи.

Възползвайте се от специално създадените от нас спонсорски пакети, включващи мащабна промоция на бранда, приоритетно медийно отразяване и много още, целящи максимална удовлетвореност и висока ефективност на маркетинговата инвестиция.

Ако имате нужда от съвет или оригинална идея, за чиято реализация с радост ще съдействаме, не се колебайте да се свържете с нашия екип от професионалисти.

Свържете се нас, за да обсъдим параметрите на едно успешно партньорство. Някои възможности са ограничени!

ПРИМ ЕКСПО: тел.: +35928657265, моб.: +359882425577, e-mail: primexpo@primdesign.com