ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО открива един свят на възможности и осигурява на туристическия бранш място за бизнес контакти под един покрив.

Разгледайте обособените зони, позиционирайте своя бизнес и планирайте участието си.

  • Търговско изложение /Travel Trade Exhibition/ – ако искате да позиционирате марката си като лидер в бранша, изложбените щандове са решението за вашата компания. Представете се пред хиляди потенциални клиенти и намерете нови партньори, установете бизнес контакти, изградете и укрепете текущата си мрежа. Продавайте на крайни клиенти почивки, екскурзии, настаняване или други услуги и продукти.
  • Medical/SPA & SPA Corner – специализираната зона насочва вниманието на професионалисти и широка публика към дестинациите и възможностите за медицински, СПА и уелнес туризъм.
  • Wine Destination – специализираната зона за винен туризъм на ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО, талантливи винари ще отключат своите изби, пълни с отлежало вино и вълнуващи истории, за да представят една идея за пътуване и дегустации, които дълго ще владеят спомените със споделените тайни на майсторите и аромата на хубавото вино.
  • Зона за срещи /Networking Corner/ – свързваме купувачи с доставчици на пътувания, дестинации, места за настаняване и туристически атракции. Професионалистите в бранша, които търсят партньори и доставчици съставляват повече от половината от всички посетители.
  • Старт-ъп зона /Start-Up Corner/ – предоставя идеалната платформа за стартиращи компании в туристическата индустрия и за представяне на нови продукти и технологии свързани с туризма, пред голяма ангажирана аудитория.
  • Дискусионна зона /Discussion Corner/ – разговаряйте с най-добрите специалисти и лидери в бранша за предизвикателствата, непрекъснато променящите се нужди, тенденциите и иновациите в туристическата индустрия.
  • Конферентна програма /Conference Program/ – презентирайте вашите нови продукти и програми, чуйте от експерти практически съвети за работата в туристическия бранш.
  • Зона Кариера /Career Corner/ – открийте перспективни бъдещи кадри сред студентите, които завършват специалности от сферата на туристическата индустрия. Студенти от всички университети с профил „туризъм“ присъстват на събитието за да се срещнат с бъдещи работодатели и да получат експертни съвети за своята кариера.
  • Медиа зона /Media Corner/ – срещнете се с травел блогъри, журналисти и медии, които присъстват на събитието, за да получат информация от изложителите и отразяват новите продукти и програми.