РЕГИСТРАЦИЯ - ВХОД ЗА 14.02.2019 Форма 5

KРАЕН СРОК ЗА ЗАПИСВАНЕ     08.02.2019

През първия ден на изложението влизането в изложбените зали ще става само срещу баджове. Входът към залите за презентации (Конгресен център) остава свободен. Вторият и третият ден на събитието /15 и 16.02.2019 г./ са със СВОБОДЕН ВХОД.

Ако искате да посетите ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО през първия ден - 14.02.2019 или като изложител имате нужда от допълнителен брой баджове, моля попълнете регистрационната форма и отбележете начин на плащане и начин на получаване.


* Задължителни полета

  Брой Ед. цена Сума
РЕГИСТРАЦИОННА ТАКСА /за 1 човек, важи за 14.02.2019/ 10,00 ЛВ.

Можете да платите по банков път или в брой, на място. Всички такси за банкови трансакции са за сметка на наредителя. Всички цени са в лева, без вкл. ДДС.

Обща сума
ДДС 20%
Тотал

Моля, отбележете:
Начин на плащане:
Начин на получаване:/
С подписването на тази заявка ИЗЛОЖИТЕЛЯТ се съгласява да получава от Организатора информация, новини, оферти, нови предложения, рекламни и маркетингови съобщения свързани с ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО и/или други събития организирани от ПРИМ ЕКСПО. Можете да откажете да получавате информация по всяко време, като се свържете с нас на primexpo@primdesign.com с текст „отписвам се“ и Вашият имейл адрес ще бъде премахнат от нашата база данни.


Декларирам, че съм запознат с общите условия и задължения на страните.


ЕТ ПРИМ ЕКСПО - Вихра Огнянова
Разплащателна сметка в лева: IBAN: BG50BPBI79401052416401
Юробанк и Еф Джи-България, клон София BIC: BPBIBGSF

При попълнени по електронен път документи за участие не се изисква подпис и печат. Приемането на Общите условия потвърждава и прави валидна вашата заявка, по смисъла на Закона за електронния документ.