Ако имате нужда от дизайн на щанд за своето най -добро представяне на HOLIDAY & SPA, ние от ПРИМ ЕКСПО правим това от дълго време и сме опитни професионалисти. Гордеем се с предоставянето на най-добрите услуги от идеята, дизайна, управлението на проекта, до окончателното изпълнение.

Дизайн и изграждане на рекламни и търговски щандове, цялостна организация на панаири, изложения, презентации, материали, техническо оборудване, сцена, осветление – ние се грижим за всичко свързано с участието Ви в изложение или друго събитие, за да представим Вашата компания по един последователен и завладяващ начин.

ПРИМ ЕКСПО: тел.: +35928657265, моб.: +359882425577, e-mail: primexpo@primdesign.com

Можете да изберете типа щанд, който най-точно отговаря на Вашите критерии и бюджет.

Щандовете са разделени според тип изграждане, дизайн и допълнително оборудване, а цените се базират освен на тези опции и на размера /квадратурата/ и броя на отворените страни.

НЕЗАСТРОЕНА ПЛОЩ

Незастроената изложбена площ включва: наем площ, общо почистване, общо осветление, Wi-Fi.

Ел. захранване, ел. табло и др. технически услуги се поръчват допълнително. Изложителите отговарят за проектирането и изграждането на щанда, като използват свои изпълнители или Прим Експо.

СТАНДАРТЕН ЩАНД

Новата система стандартни щандове, които предлага Ваканция & СПА Експо 2021, са удобен, нискобюджетен избор за участие в изложението, които осигуряват всички необходими елементи, обзавеждане, оборудване и варианти за брандиране.

Можете да избирате между няколко типа, за най-ефективно представяне и продажба на Вашите продукти и услуги.

МОДУЛЕН ЩАНД

Модулният щанд съчетава най-доброто от стандартните изложбени конструкции и индивидуалния дизайн. Изложбената система ОКТАНОРМ включва обширен набор от профили, пана и аксесоари, които дават възможност за стилни, ефективни решения и предлагат качество, универсалност и гъвкавост, които да отговорят на всички Ваши изисквания.

Модулните щандове са идеални за всички размери щандове, адаптират се лесно в различни пространства, а използването на стандартна модулна конструкция, прави това решение, колкото ефектно, толкова и рентабилно и гъвкаво по отношение на бюджета.

Ако е необходимо, можете да наемете допълнително оборудване, дисплеи за рекламни материали, витрини, осветление или други елементи за по-добро презентитане на Вашата компания.

СПЕЦИАЛНО ПРОЕКТИРАН ЩАНД

С индивидуален дизайн, брандинг и графики с високи характеристики, неконвенционални материали, допълнителни елементи, мебели и осветление, специално проектираните щандове отличават Вашата компания сред конкурентите и предлагат запомнящо се представяне на Вашите продукти и услуги.

Екипът от опитни дизайнери на ПРИМ ЕКСПО/ ПРИМ ДИЗАЙН работят персонално с всеки клиент и ще Ви предложат най-добрия вариант за Вашето представяне.

БРАНДИРАНЕ / ГРАФИЧНО ОФОРМЛЕНИЕ НА ИЗГРАДЕН ЩАНД

Графичното оформление завършва визията на Вашия изложбен щанд. Ако сами изграждате конструкцията или сте поръчали стандартен щанд, може би имате нужда от брандиране. Графики и фотоси с висококачествен дигитален печат, изпълнени на различни медии – фолио, винил, хартия, лога и надписи изрязани от фолио…  Можем да Ви предложим подходящо решение, съобразено с Вашите изисквания.

В цените е включена изработката и монтажа, каширане и разкаширане върху пана и фризове.

ОБЗАВЕЖДАНЕ И АКСЕСОАРИ ПОД НАЕМ

ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО предлага възможност за наемане на широка гама допълнително оборудване и обзавеждане за изложбени щандове. Осветление, видео, монитори, мебели, подиуми, рафтове, подови настилки, витрини, стелажи за рекламни материали са на Ваше разположение.

В заявките за участие можете да разгледате предлаганите опции и да изберете необходимото оборудване.