Търсене
Close this search box.

CREATO

Страна: Bulgaria
Зала: 4
Щанд: C 15

Информация за изложителя

Creato Solutions Bulgaria – водеща софтуерна компания, специализирана в иновационни решения за хотели.

ПРЕМИНИ НА СЛЕДВАЩОТО НИВО В УПРАВЛЕНИЕТО НА ТВОЯ ХОТЕЛ, БЕЗ СЛОЖНИ ИНСТАЛАЦИИ И ЗАКУПУВАНЕ НА СКЪПИ СЪРВЪРИ!!!

Впечатляващите функции на нашия софтуер, като интеграция с популярни OTA, персонализиране на интерфейса, управление на канали, отчитане и анализи, както и мобилно приложение за персонала. Тези иновативни инструменти са предназначени да рационализират операциите, да повишат удовлетвореността на гостите и в крайна сметка да увеличат приходите за Вашия хотел.

Открийте нашите изключителни предимства:

∙ Иновативен дизайн и функционалности: Нашите софтуерни решения са създадени, за да отговарят на уникалните нужди на вашия хотел. Използвайки новаторски дизайн и напреднали технологии, ние Ви предоставяме инструментите, от които се нуждаете, за да управлявате ефективно Вашия бизнес.

∙ Гъвкавост и скалируемост: Независимо дали управлявате малък бутиков хотел или голям верижен обект, нашият софтуер е гъвкав и скалируем, гарантирайки, че Вие получавате точно това, от което се нуждаете.

∙ Ключов партньор с HotelRunner: Нашето решение е напълно съвместимо с чейнъл мениджъра HotelRunner, предоставяйки ви лесен и бърз достъп до широка гама от онлайн резервационни платформи.