Представители на медиите, заявили своите акредитации за ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО до 08.02.2023 г. могат да получат своите баджове на щанд „Регистрация“ в централно фоайе на ИЕЦ, на 14 и 15 февруари 2023, като се легитимира със своята прескарта при получаване на пропуските.

За да се погрижим за Вашата сигурност в залите на Експо Център ще бъдат спазвани всички разпоредби за защита и хигиена, приложими по време на събитието. Достъпът ще бъде със зелен сертификат за ваксинация или преболедуване, отрицателен PSR тест от последните 72 часа или бърз тест от последните 24 часа. За удобство на участници и гости на входа на Центъра работи лаборатория за бързи тестове.

С изпращането на настоящата акредитация, давате своето съгласие на Организатора да събира и обработва предоставените му лични данни за да контактува с Вас и да получавате актуална информация, новини и съобщения свързани с ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО. Можете да откажете да получавате информация и да заличите своите данни по всяко време, като се свържете с нас на primexpo@primdesign.com с текст „отписвам се“.