Търсене
Close this search box.

PERILIS TRADING

Страна: Bulgaria
Адрес: Kichevo Village, Municipality of Aksakovo
Телефон: 052 608 681
Мобилен: 0878 608 681
Имейл: office@perilis.com
Уебсайт: www.perilis.com
Зала: 4
Щанд: D 1

Информация за изложителя

Перилис Трейдинг стартира дейността си през 2003 година с малко производство за миещи и почистващи препарати. Оттогава произвеждаме и осигуряваме на хотелите козметика за коса, тяло и съпътстващи аксесоари по най-високите световни стандарти. Разполагаме със собствена модерна производствена и печатна база край Варна, обучени консултанти и отлична мрежа за логистика и доставки.

Клиенти на Перилис Трейдинг са над 500 хотела и хотелски вериги от България, Италия, Гърция, Испания, Румъния, Франция, които ежедневно се увеличават. Нашите клиенти се чувстват спокойни, защото знаят, че намираме нужните решения за кратки срокове.

Признание за нашия ежедневен стремеж към висококачествено производство, съвършенство на крайните продукти и всеобхватност при индивидуалния подход, са получените награди, специални грамоти и призови места в национални класации:

Престижното списание Регал нареди Перилис Трейдинг сред най-големите производители на бързооборотни стоки в България за 2017 година.

Перилис Трейдинг е класирана на шесто място в ТОП 10 на производителите на продукти за лична хигиена за тяло в България и лидер сред фирмите, произвеждащи хотелска козметика.

Перилис Трейдинг е двукратен носител на специални призове на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация за 2015    и 2017 година “Най-успешно развиваща се българска фирма за производство на хотелска козметика” за 2015 година и “Най-добро партньорство” за 2021, 2022, 2023 година.

Екипът на Перилис Трейдинг работи с ентусиазъм във всяко отношение, което гарантира постигане на високите цели на нашите клиенти.