Търсене
Close this search box.

Юбилейна година за Бохемия – 30 години от създаването ѝ

На изложение ВАКАНЦИЯ & СПА Експо 2024 компанията ще посреща присъстващите в зала 4, щанд С3

За 15 години близо 400 000 туристи са избрали услугите на Бохемия
За 15 години близо 400 000 туристи са избрали услугите на Бохемия

През 2024 година туристическа агенция “Бохемия” празнува своя 30-ти рожден ден. Събитието не е само повод за отбелязване на три десетилетия успешна работа в туристическия бранш, но и възможност за затвърждаване на доверието с нейните партньори и лоялни клиенти.

Награди и постижения

През изминалите 15 години близо 400 000 туристи са избрали услугите на Бохемия чрез 3440 туристически програми в 73 дестинации и 6 континента. Това е доказателство за предпочитанията на туристите към агенцията. Престижната международна организация ICERTIAS през 2024 г. напълно заслужено връчи на Бохемия за поредна година отличията – BEST BUY Award за най-доброо съотношение цена-качество, QUality meDAL за високото качество на услугите и Customers’ Friend за изключително клиентско обслужване.

Нови офиси

Именно този забележителен успех стимулира агенцията да продължава да подобрява своята уеб платформа за резервации за клиенти и агенти, като през последните 2 години разшири своето присъствие в България с откриването на нови офиси във Враца, Стара Загора, Плевен и Сливен. Това развитие е резултат от постоянния стремеж към подобряване и иновации.

Купи билет

Международни партньори и програми

От 2022 година, Бохемия отбелязва подобрения и в международните си отношения, превръщайки се в официален партньор на туристическия борд на Дубай, в следствие на големия интерес от страна на клиентите към Дубай. През настоящата година, в портфолиото с туристически продукти на агенцията се затвърждават като любими на туристите страните Испания, Италия, Португалия и Гърция, както и много екзотични дестинации. От ключово значение през 2024 г. са и чартърните програми до Дубай, Египет и Санторини.

ВАКАНЦИЯ & СПА Експо 2024

Тази година се открива възможността да се запознаете с усмихнатия и отзивчив екип на Бохемия по време на ВАКАНЦИЯ&СПА Експо 2024. В зала 4 на щанд С3, с размери 66 кв.м., ще се запознаете с партньорите на Бохемия, ще можете да разгледате ексклузивни рекламни материали за Дубай, Египет, Скандинавия, Испания, Португалия и Мароко, Екзотика и да се насладите на изненади, които екипът е подготвил.