Търсене
Close this search box.

След по-малко от седмица отваря врати Международното туристическо изложение HOLIDAY&SPA

На 24 и 25 февруари 2022 г. София ще бъде домакин на най-голямото туристическо събитие в България – Международното туристическо изложение ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО. Форумът се провежда традиционно под егидата на Министерство на туризма и с подкрепата на Столична община и браншовите организации. Събитието ще бъде изцяло присъствено и под наслов „Да се върнем към нормалното!“.

Изложението ще бъде официално открито на 24 февруари 2021 г. в 10,30 часа в Интер Експо Център – София от министъра на туризма на Република България Христо Проданов.

След двете най-тежки години в историята на туризма в световен мащаб повече от 110 изложители от цяла България, Гърция, Великобритания, Индия, Испания, Ирак, Монголия, Финландия и др. представят своя потенциал и атрактивни предложения в дните на ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО.

Сред участниците, избрали ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО за да промотират своите дестинации и туристически продукти, са национални и регионални туристически представителства и организации, браншови обединения, туроператори и туристически агенции, хотели и курорти, спа и уелнес комплекси, специализирани агенции, както и производители и доставчици на хотелско и спа оборудване, на специализиран софтуер, оператори на места за забавления и атракции, медии с фокус върху травъл индустрията.

Залагаме на много сериозна съпътстваща програма – изложението се превръща във форум, в място за споделяне на идеи и търсене на решения. Проблемите пред бранша са много, само в съвместната работа можем да открием ефективни решения за възстановяване.

В поредица от събития с участието на десетки експерти от водещи компании в различни сфери на туристическата индустрия, хотелиери, туроператори, представители на дестинации, създатели и доставчици на нови технологи и  утвърдени журналисти ще дискутираме част от основните въпроси, които стоят пред бранша:

Това са само част от акцентите, програмата е доста богата, два дни се оказаха твърде къси за всичко, което имаме да си кажем, над 30 са съпътстващите събития, дискусии, презентации и семинари, интереса към форума е изключителен, а участниците са страхотни специалисти и смятаме, че ще се получи много полезно събитие, както като информация, така и като възможност за контакти и партньорства.

Вече много години работим в подкрепа на туризма, нашата основна цел винаги е била да направим Ваканция & СПА още по-ефективно събитие. Днес това е още по-важно, тъй като всички се опитваме да ускорим рестарта на бизнеса след кризата. Туризмът е бизнес, който се случва на живо! Очакваме в двата дни на изложението събирането на участници и гости от различните сектори на туристическата индустрия да възстанови директният контакт, най-важното в момента. Доверие се гради лице в лице.