Да се върнем към нормалното!

38-то издание на Международното туристическо изложение Ваканция & СПА ще се проведе на 24 и 25 февруари 2022 г., в Интер Експо Център – София.

Днес повече от всякога се стремим да направим Ваканция & СПА още по-ефективно събитие и добра платформа за ускоряване възстановяването на бизнеса след кризата.

Програмата на изложението включва изключително интересни събития, засягащи всички сектори на туристическата индустрия – новите технологии, защитата на компании и клиенти при кризи, проблемите с кадрите и професионалната подготовка, тенденциите в маркетинга и много други.

Предварителната програма можете да видите ТУК

По време на Ваканция & СПА ще имате възможност да се срещнете с компании, организации и експерти от цяла България, Гърция, Турция, Испания, Великобритания, Индия, Перу, Финландия и др. Регистрацията за участие все още е отворена и нямаме търпение да ви приветстваме отново в София!

Международното туристическо изложение Ваканция & СПА се провежда под егидата на Министерството на туризма.

За Вашата безопасност

За да се погрижим за Вашата сигурност в залите на Експо Център ще бъдат спазвани всички разпоредби за защита и хигиена, приложими по време на събитието.

Достъпът ще бъде със зелен сертификат за ваксинация или преболедуване, отрицателен PSR тест от последните 72 часа или бърз тест от последните 24 часа. За удобство на участници и гости на входа на Центъра работи лаборатория за бързи тестове.

Увеличен е размерът на пътеките между щандовете за осигуряване на необходимата безопасна и комфортна дистанция между участниците в изложението, осигурени са дезинфектанти на всички входове и изходи, на информационните дескове и на местата за хранене, както и по-често почистване на общите пространства, залите и контактните повърхности, а носене на маски в затворените пространства е задължително.

Интелигентното управление на вентилационните системи в изложбените зали осигуряват добро проветряване на изложбените и конгресни зали.

За да могат да се проследят контактните лица в случай на съмнителни случаи за инфекция, фокусът ще е върху онлайн регистрацията на посетителите, както и регистрация на всички хора, участващи като изложители, доставчици, подизпълнители и др.

Очакваме Ви и Ви желаем много здраве и късмет в тези предизвикателни времена!

Ще можете да проследите на живо всички съпътстващи събития и дискусии на по време
на ВАКАНЦИЯ & СПА 2022 на travelmarket.bg

Организирано от PRIM EXPO, с технологичното партньорство на URBO!