Търсене
Close this search box.

Dentaprime

КЛИНИКИТЕ ПОД БРАНДА „ДЕНТАПРАЙМ” ВРЪЧИХА НАГРАДАТА ЗА „НАЙ-КРАСИВА УСМИВКА В ТУРИЗМА” НА „ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО” 2023

И тази година в рамките на Международната туристическа борса „Ваканция & СПА Експо” 2023, която се провежда в Интер Експо Център в София,  денталните клиники с марка “Дентапрайм” – Варна отново връчиха своята известна награда  „Най-красива усмивка в туризма”.

        

За 15-та поредна година Дентапрайм – Варна подкрепят каузата на най-престижното международно изложение в българския туризъм със своята награда „Най-красива усмивка в туризма”, която е част от една дългогодишна успешна инициатива. Идеята зад основаването на тази награда е да привлече внимание към важността на здравата и красива усмивка във всички сфери на живота, вкл. и в една от най-мощните световни индустрии като туризма.

Клиниките под бранда „Дентапрайм” са основани през 2006 г. в морската ни столица. Със своите 7 локации във Варна и Лондон и над 550 служители, днес те оперират интернационално с капацитет за обслужване на над 15 000 пациенти годишно. Екипът от зъболекари на Дентапрайм е високоспециализиран в денталната имплантология и естетичните лечения. Професионализмът, отдадеността и постоянното развитие и обучение на специалистите в Академията на Дентапрайм осигуряват на пациентите възможно най-добрата дентална грижа и най-подходящо лечение, съобразено с личните нужди на всеки един от тях.

В комбинация с непрестанните иновации и прилагането на най-съвременните технологии за диагностика, планиране и извършване на леченията в денталната медицина, сдобиването със здрава и красива усмивка в Дентапрайм е по-приятно и по-безболезнено от всякога. А изработката на зъбни конструкции в собствена лаборатория освен, че спестява редица разходи и предоставя ниски цени на пациентите, прави леченията много по-бързи, а денталните конструкции изключително точни и прецизни. Именно професионализмът, иновациите и мечтите на „Дентапрайм” са в основата и на оригиналната дългогодишна награда, която клиниките връчват в рамките на най-дългогодишния и най-престижния туристически форум в България.

В първата вечер на Международната туристическа борса „Ваканция & СПА Експо” 2023 на 15 февруари, в зала Витоша на Интер Експо Център в рамките на WELCOME DRINK за гостите и участниците в изложението, официално беше връчена 15-та поредна награда на денталните клиники с марка “Дентапрайм” – Варна. За да връчи лично приза и ваучера на най-красивата усмивка на Ваканция тази година, от морската столица пристигна Весела Георгиева, PR на “Дентапрайм”. Под аплодисментите и поздравленията от многобройните български и чуждестранни представители на туризма, тя награди  „Най-красивата усмивка в туризма” на борсата за 2023 г. – Кристина Кънчева, експерт в „Царевград Търнов“ – Велико Търново.