Търсене
Close this search box.

Holiday Virtual Market

В тези предизвикателни за цялата индустрия времена, търсим начин да използваме нашия опит и контакти за да бъдем полезни.

Работим по реализацията на надеждна платформа за реклама и споделяне на информация – Holiday Virtual Market, която да използва пълния потенциал и висок трафик на посещения от клиенти и партньори на ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО, за да бъде на разположение, когато ограниченията за пътуване отпаднат.

Holiday Virtual Market ще работи през цялата година на https://holidayfair-sofia.com, като бизнес ориентиран туристически портал за Вас.

Holiday Virtual Market Ви дава още един канал за популяризиране на Вашите програми, дестинации, оферти и услуги за сферата на туризма.

Лесно и свободно достъпен от всяка точка на света по всяко време!

Всички участници във ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО 2020 ще имат безплатна позиция в този портал за целия период до следващото изложение през 2021.

Независимо дали фокусът на Вашите оферти е професионалната аудитория или крайните потребители, Holiday Virtual Market на https://holidayfair-sofia.com дава възможност да привлечете вниманието на настоящи или потенциални партньори и клиенти.

Това е нашият начин да Ви подкрепим, да останем заедно и да продължим напред!