Търсене
Close this search box.

Изложение ВАКАНЦИЯ&СПА Експо събира туристическия бранш от 13 до 15 март


КУПИ БИЛЕТ

ВАКАНЦИЯ&СПА се превърна в своеобразен обединител на сектор „Туризъм“

„В разгара на подготовката за ключовия форум сме“, коментира организаторът Интер Експо Център

Особено важно събитие за туристическия сектор за България и Източна Европа ще се проведе в София от 13 до 15 март. Туристическото бизнес изложение ВАКАНЦИЯ&СПА Експо ще заеме залите на Интер Експо Център, събирайки представители на сектора от страната и чужбина на юбилейното си 40-о издание.

До началото на ВАКАНЦИЯ&СПА Експо 2024 остават два месеца, а организаторите са в трескава подготовка. „Непрестанната комуникация с изложителите и желаещите да присъстват е ключова за успеха на формата“, коментират те. Изложението, което на последното си издание обедини 260 участници от 16 държави и посрещна над 10 000 посетители, ще се проведе в надграден формат. „Целта ни е създаването на оптимална среда за присъстващите, в която да се погрижат за всеки аспект от бизнеса си“, споделят организаторите от Интер Експо Център. През миналата година Интер Експо Център придоби лиценза за международния формат, който се провежда с подкрепата на Министерство на туризма на Република България.

„Фирмите, които искат да се включат като изложител, все още могат да заявят щанда си“, коментират организаторите. Условията откриваме на www.holidayfair-sofia.com. Чрез сайта може да закупим и билета си за посещение.

ВАКАНЦИЯ&СПА Експо като обединител

ВАКАНЦИЯ&СПА Експо е своеобразен обединител на сектор „Туризъм“. Изложението е притегателна точка за национални и регионални бордове по туризъм, браншови организации, туроператори, туристически агенции, експерти в еко и селския туризъм, собственици и мениджъри на хотели, SPA и уелнес центрове, бизнеси в сферите на голф, винения, кулинарния и младежкия туризъм.

На изложението се представят и производители и доставчици на хотелско, спа и фитнес оборудване и на специализиран софтуер; транспортни компании, места за забавления и атракции, арт и спортни клубове, професионални учебни заведения, школи за чуждоезиково обучение, издателства и медии. Със сигурност голяма полза за присъстващите на ВАКАНЦИЯ&СПА Експо ще донесе паралелното провеждане с ЕКСПОМЕБЕЛ – международното изложение за обзавеждане, дизайн и вътрешна архитектура и интериорен текстил.

Съпътстващата програма

Освен директната комуникация, съпътстващата програма е другият фактор, заради който ВАКАНЦИЯ&СПА Експо 2024, от 13 до 15 март, се чака с интерес. Последното издание събра експерти и широка публика по актуални теми в поредица от събития. Повдигнати бяха въпросите за съвременните решения, професионалната реализация, маркетинга и рекламните похвати, мястото на бранда и утвърждаването на туристически дестинации, функцията на фестивалите и културните събития като катализатор за местния туризъм, круизите в портфолиото от услуги. Националният борд по туризъм проведе годишната си среща, а журналисти, блогъри и ПР специалисти разкриха пряката връзка между журналистиката и успешните туристически практики.

Обединявайки всички елементи от космополитния свят на туризма, изложение ВАКАНЦИЯ&СПА Експо дава възможности за развитие на всяка компания и бизнес-практиките ѝ. Именно перспективите за надграждане на национално и международно ниво превръщат българския международен формат в очаквано от сектора събитие. Всеки, който иска да се включи като изложител от 13 до 15 март 2024г., може да направи това най-лесно чрез онлайн портала www.holidayfair-sofia.com.

От 2024 г. международното туристическо изложение ВАКАНЦИЯ & СПА Експо ще се организира от Интер Експо Център

Отбелязваме Световния ден на туризма

Завърши 39-то Международно туристическо изложение ВАКАНЦИЯ СПА 2023