Търсене
Close this search box.

Най-красива усмивка в туризма

За 15-та поредна година клиниките под бранда „Дентапрайм” – Варна   ще връчат наградата “Най-красива усмивка в туризма”

Тази година в рамките на Международната туристическа борса „Ваканция & СПА Експо” 2023 денталните клиники с марка “Дентапрайм” – Варна отново ще връчат своята награда за „Най-красива усмивка в туризма”. След 17 години работа с пациенти от България, Германия, Австрия, Русия, Великобритания и редица други страни по света, екипът на Дентапрайм продължава да променя живота на хиляди хора и да им връща надеждата за красива и функционална усмивка всеки ден.

Клиниките под бранда „Дентапрайм” са основани през 2006 г. в морската ни столица. Със своите 7 локации във Варна и Лондон и над 550 служители, днес те оперират интернационално с капацитет за обслужване на над 15 000 пациенти годишно. Екипът от зъболекари на Дентапрайм е високоспециализиран в денталната имплантология и естетичните лечения. Професионализмът, отдадеността и постоянното развитие и обучение на специалистите в Академията на Дентапрайм осигуряват на пациентите възможно най-добрата дентална грижа и най-подходящо лечение, съобразено с личните нужди на всеки един от тях. В комбинация с непрестанните иновации и прилагането на най-съвременните технологии за диагностика, планиране и извършване на леченията в денталната медицина, сдобиването със здрава и красива усмивка в Дентапрайм е по-приятно и по-безболезнено от всякога. А изработката на зъбни конструкции в собствена лаборатория освен, че спестява редица разходи и предоставя ниски цени на пациентите, прави леченията много по-бързи, а денталните конструкции изключително точни и прецизни.

През последните години Дентапрайм неспирно увеличава мащабите си на работа, реализира смели бизнес модели и създава атрактивни предложения за своите пациенти и партньори. Като част от международната експанзия на бранда, Дентапрайм стартира 2023 година с откриването на още една клиника в Лондон през месец януари. Със своите тридесет и два кабинета, модерно високотехнологично оборудване, частната клиника е обявена за най-голямата до момента в Обединеното кралство. И там Дентапрайм продължава да следва мисията си за осигуряване на висококачествена дентална грижа, достъпна за всекиго, независимо от доход и възраст. Развивайки още концепцията за намаляване на разходите чрез прилагане на ефективни мерки като непрекъснати иновации, оптимизиране и дигитализация на всички работни процеси, новата клиника в Лондон прави поставянето на импланти и висококачествени фиксирани зъбни конструкции достъпно за британските пациенти на цени, сравними с тези в България.

През 2023 година Дентапрайм продължава да отдава заслужено внимание и на практическото обучение, което дава възможност за добър кариерен старт и развитие на кадрите. През февруари брандът стартира ново партньорство с ВСУ „Черноризец Храбър” за придобиване на квалификация по професията „Асистент на лекар по дентална медицина”. Така младите студенти и всички желаещи да се преквалифицират ще имат възможността да се учат практически от опитните специалисти на Дентапрайм по сертифицирана система, която им осигурява компетенции на световно ниво в съответната област.

„Стартираме новата година с редица нови проекти и сме повече от развълнувани за тези, които ни предстои да реализираме!” – споделя ръководството на клиниките под бранда.