Търсене
Close this search box.

Незабравима почивка в Приморско

Лятото наближава, а с него и безгрижните топли почивни дни

Клиентите получават достъп до цялата материална база от апартаменти с всички удобства

 

Насладете се на незабравима почивка в България, град Приморско в комплекс Green paradise. Той е разположен на първа линия и дарява гостите с гледка към морето. Повече информация ще намерите на изложение ВАКАНЦИЯ&СПА Експо от 13 до 15 март, където екипът ще предостави повече информация относно разположението, разнообразието на апартаментите и ресторанта.

Купи билет

The Green Paradise е място на което наистина ще си доставите почивка сред красотата на природата насред гъста дъбова гора, в непосредствена близост до плажа в страни от бетонния пейзаж. В комплекса има голям зелен парк, който да ви радва където и да погледнете.

Богат избор за всеки вкус

Комплексът предлага разнообразие от едностайни, двустайни и тристайни апартаменти, оборудвани с висок клас обзавеждане и оборудване ще задоволи всеки вкус и джоб. „Нашите ресторанти са способни да задоволят дори и най-изисканите пожелания“, гарантира екипът на The Green Paradise.

Освен почивка сред природата, клиентите получават достъп до цялата материална база от апартаменти с всички удобства, 3 басейна, един от които с олимпийски размери, осигурен спасител, разнообр

азна храна, подземен и външен паркинг, зони с барбекю, фитнес зала, красиви беседки и разбира се – рецепция, на която посетителите могат да получат отговор на всеки въпрос.