Търсене
Close this search box.

Природата никога не е била толкова близо

Любими моменти с любими хора сред природата   

Български туристически съюз прави хората щастливи като организира планински походи, детски лагери, балнеоложки туризъм и нестандартен тиймбилдинг. На тазгодишното изложение ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО ще може да разгледате програмата им за годината, свързана с детски образователни лагери, планински походи и други. От 13 до 15 март ще ги откриете в зала 4, щанд А14.

Купи билет

Български туристически съюз е най-старото доброволно, независимо и неправителствено сдружение за социален отдих, спортно-туристическа, културна, родолюбива, природолюбива и екологична дейност със 128 годишна история, създадено през 1895 г. Основната цел на БТС е да прави хората щастливи, като създава условия, предлага възможности и услуги за:

  • Планински походи из българските планини

Щастието е свобода. Намерете време за себеопознаване, нови запознанства, интересни преживявания и красиви спомени с организираните планински преходи предложени от БТС. Лъчеви, кръгови и линейни маршрути с включени 2, 3 или 5 нощувки в планините Рила, Пирин, Стара планина или Родопи, еднодневни походи из красотите на планина Витоша. Това е малка част от програмата на БТС.

  • Туристически образователни лагери за деца от 7 до 18г.

Едноседмични лагери с различни тематики и активности. Български туристически съюз (БТС) организира туристически образователни лагери, обвързани с походи, обучения, посещения на интересни и важни тур. обекти из живописната природа на България. Всяко училище може да организира групи, които да посетят избран лагер или лагери . Няма нищо по-хубаво от прекарване на ваканцията сред природата! Освен приятни емоции, детето ще научи как да запали лагерен огън, да се ориентира с компас и карта, да опъва палатка, да подреди раницата за поход, важността от взаимопомощ и оказване на долекарска помощ, както и много други умения и знания, свързани с пребиваването ни и опазването на природата, биоразнообразието в района и географските обекти.

  • Посещения на 100-те Национални туристически обекта:

Двудневни обиколки (с нощувка) на избрани обекти. Движението е създадено през 1966 г. по инициатива на Българския туристически съюз. Основната му идея  е всеки турист да се запознае с най-хубавите и най-свидните за всеки българин планини, природни и исторически забележителности, музеи и паметници.

  •  Балнеоложки туризъм:

Потопете се в уникалния свят на балнеоложките дестинации в България и се отпуснете в неповторимата атмосфера на красивите български планини.

Госту̀н – Уютно селце в Югозападна България, Ви кани да се потопите в сърцето на планината. Насладете се на спокойствието на природата и възстановете енергията си, докато се наслаждавате на гледките на зелените поляни и високите върхове. Село Баня, Разложко. Почувствайте благополучието и обновете тялото и душата си в басейните с минерални води, предлагащи терапевтични свойства. В Госту̀н и Село Баня Ви очакват различни активности като каране на  АТВ-та, конна езда, велосипеди, рафтинг и много други.

  • Организиране на тийм билдинги:

Тиймбилдинг активности в природата: Защо да ограничаваме нашите тиймбилдинг активности до 4 стени? Вместо това, нека изследваме прекрасни планински терени. От състезания по сняг на ски или сноуборд, до тиймбилдинг игри като „Операция Спасение“ или „Планински Ориентир“, възможностите за приключение са безкрайни!

Креативни работилници: Под нашето ръководство, вие и вашите колеги ще участвате в креативни работилници, включващи рисуване, глинарство или дори създаване на филми, които ще ви помогнат да разширите перспективите си и да се свържете на по-дълбоко ниво.

Екипни игри и предизвикателства: Нашите екипни игри и предизвикателства не само са забавни, но и помагат да се развие взаимодействието между участниците. От строене на снежни замъци до приключения с въже, всяка активност е проектирана да насърчи сътрудничеството и доверието помежду ви.

Време за отпускане и размишления: Накрая, но не на последно място, ние разбираме, че за да бъдат успешни, екипите имат нужда и от време за отпускане и размишления.

Интелигентна система за екологично третиране на водата в басейна

Три предложения, които ще накарат гостите на хотела да се връщат отново и отново

Пренасяме се в Мадагаскар с изложение ВАКАНЦИЯ&СПА Експо 2024