Търсене
Close this search box.

Не пропускайте своя шанс да срещнете важните за Вашия бизнес партньори, доставчици и клиенти на международната туристическа борса ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО!

Туристическо изложение ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО е най-важното събитие в календара на туристическата индустрия в България, което всяка година привлича водещи компании от страната и света.

Сред участниците, избрали туристическо изложение ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО, за да промотират своите дестинации и туристически продукти, можете да срещнете национални и регионални бордове по туризъм, представителни браншови организации, туроператори и туристически агенции, хотели и курорти, спа и уелнес центрове, специализирани агенции за еко и селски туризъм, голф, винен и кулинарен, детски и младежки туризъм. На изложението се представят също производители и доставчици на хотелско, спа и фитнес оборудване и на специализиран софтуер; транспортни компании, места за забавления и атракции, арт и спортни клубове, както и професионални учебни заведения, школи за чуждоезиково обучение, издателства и медии с фокус върху травъл индустрията.

ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО е отворено за специалисти и масова публика.