Търсене
Close this search box.

THE MOST BEAUTIFUL SMILE IN TOURISM 2022 BG

ТАЗИ ГОДИНА ДЕНТАПРАЙМ ВРЪЧИ НАГРАДАТА „НАЙ-КРАСИВА УСМИВКА В ТУРИЗМА“ НА АЛЕКСАНДРА АГРАФИОТИ ОТ СЕРЕС

В последния ден на 38-то издание на Международното туристическо изложение „Ваканция & Спа“ – 25 февруари т.г., по дългогодишна традиция на организаторите, беше връчена наградата „Най-красива усмивка в туризма“.

Тази година акцент на борсата беше  мотото „Завръщане към нормалното”/ “Back to normal”. Изложението се проведе в периода 24-25 февруари 2022 г. и е най-мащабният туристически форум в България под патронажа на Министерство на туризма.

Оригиналното отличие на Дентапрайм във Варна – най-голямата и най-модерната частна дентална клиника в Европа, продължи идеята, която вече 14 години търси един път годишно най-красивата усмивка в туризма сред участниците във „Ваканция и Спа Експо“. В присъствието на екипа на изложението, медии и гости на борсата, тази година наградата „Най-красива усмивка в туризма“ беше връчена на слънчевата българка Александра Аграфиоти (Аlexandra Аgrafioti ) от Vasiliadis Travel в Серес, Гърция.

След много снимки и поздравления на щанда на гръцките участници в Интер Експо Център, под аплодисментите на екипа на ПРИМ ЕКСПО и колегите си от Гърция, Александра Аграфиоти получи ваучер от на стойност от 1000 лв. за използване на услугите на клиника Дентапрайм.