Търсене
Close this search box.

ТВ „Евроком“ отново е партньор на ВАКАНЦИЯ & СПА 2022

ТВ „Евроком“ отново е партньор на ВАКАНЦИЯ & СПА 2022

Вече 25 години ТВ „Евроком“ продължава да се бори за истината, свободата на словото и медийния плурализъм.

Стартирахме като телевизия с политематичен профил през далечната 1996-та. От този момент досега успяхме да балансираме и да утвърдим позицията си на медийния пазар, благодарение на разнообразната си и интересна програма.

През 1999 година медията стартира нов канал в портфолиото си: Детска телевизия „Евроком” – първата телевизия по рода си в националния ефир, която и до днес забавлява малките зрители, позната вече като EKids.

Програмата ни достига до нашите зрители, включена в пакетите на почти всички доставчици на платена телевизия на територията на страната, а посредством сателитни и IP платформи до всички краища на света.

Профилът на телевизия „Евроком“ е изключително разнообразен, а програмата предоставя възможност да бъде задоволен всеки зрителски вкус и интерес. Освен безспорните журналистически авторитети, които представят и анализират социално-политическата обстановка у нас, в ефира на медията присъстват доказаните във времето професионалисти в сферата на културата, историята, туризма, здравословният начин на живот, каквито са телевизионната легенда Симеон Идакиев и предаването „Светът и всичко в него“, Горан Благоев с „Памет без давност“, Силвия Чалъкова с „Рефреш за здраве“ и още много цветни личности и предавания, в които всеки може да открие нещо за себе си.

Телевизия „Евроком“ представя уникална собствена продукция над 3000 часа на година.
Модерните студия, високотехнологичната база и възможността за директни включвания от всички точки на страната и извън нея благодарение на собствена подвижна телевизионна станция са само част от предимствата на телевизия „Евроком“.

Оставаме близо до Вас!