Търсене
Close this search box.

TV Tourism

Телевизия ТУРИЗЪМ е дългогодишен медиен партньор на ВАКАНЦИЯ & СПА

Телевизия ТУРИЗЪМ е телевизия с основна тема ТУРИЗЪМ и възможностите за туризъм в България и по света.

ОСНОВНА ЦЕЛ

Основна цел на Телевизия ТУРИЗЪМ е да предостави информация на зрителите за всички видове туристически услуги и да популяризира новостите в сферата на туризма. По този начин медията дава възможност за избор  на зрителите си на най-подходящото и желано място за почивка, развлечение и спорт, както и на средствата за развлечение.

Телевизия ТУРИЗЪМ провокира приключенския дух на зрителите и възражда интереса към българската природа и туристическите дестинации по света. Друга от целите й е да възпитава естетически аудиторията си по отношение на природните и културните дадености, да проправя европейските и световни екологични норми за производство и за опазването на природата.

Една от причините за създаването на профилирана медия като Телевизия ТУРИЗЪМ е бързото развитие на туристическия бранш в България, Европа и света и туристическите услуги, както и осъзнатата необходимост този бранш да намери адекватна медия за изява и реклама.

КАКВО Е ТЕЛЕВИЗИЯ ТУРИЗЪМ

Телевизия ТУРИЗЪМ излъчва в своята програма само оригинални документални филми, произведени специално за нея, както и стотици информационни клипове в повече от 100 поредици. Програмата е обширна като тематика и цели популяризиране на културното, историческо и природно многообразие на България:

  • Уникалната природа
  • Най-красивите маршрути
  • Забележителни гледки
  • Богата история и култура
  • Факти, мистика и легенди
  • Хотелски комплекси
  • Ресторанти
  • SPA центрове
  • Конни бази
  • Винарски изби

ЗА КОГО Е ТЕЛЕВИЗИЯ ТУРИЗЪМ

Потенциалните зрители на Телевизия ТУРИЗЪМ са на възраст от 10 до 100+ години. Информирани за всички видове туристически услуги и новостите в сферата на туризма, те правят най-добрия избор за организирането на свободното си време – място за почивка, развлечение и спорт, както и избор на средствата за развлечение. Това са хора, любознателни и дееспособни, любители на природата, активни и с добри доходи, които обичат да се забавляват и пътуват.

ЕКИП И РЕСУРСИ

Екипът на телевизията разполага с автори и оператори в различни точки от страната, като по този начин има пряк достъп до достоверна информация и тесни връзки с местните общности. Телевизия ТУРИЗЪМ притежава съвременна техника за заснемане, монтаж,  озвучаване и пълна постпродукция.

НАГРАДИ

Отличителни черти на медията са високият професионализъм на екипа, новаторството, независимостта и задълбочеността в реализацията на всеки отделен проект. Пример за това е, че още преди да бъдат излъчени в ефир, продукции на телевизията са носители на първи награди от международни и национални кинофестивали за туристически филми.

Телевизия ТУРИЗЪМ e носител на Първа награда за туристически филм на International Tourist Film Festival „On the East Coast of Europe“2008г.  и Наградата за най-добър документален филм 2009 г. от Филмовия фестивал „Културен туризъм“, Велико Търново и на три Годишни награди за ТЕЛЕВИЗИЯ на Министерството на Туризма на Република България през 2016, 2020 и 2022 година.

 

За контакти:

Телевизия ТУРИЗЪМ ООД
тел 088 8687476
тел. 088 TOURISM
имейл: tvt@see.bg
www.SEE.BG