Търсене
Close this search box.

Български софтуер помага на туристическите агенции

RISA е български софтуер, създаден за туристическия бранш и ще бъде представен на изложение ВАКАНЦИЯ&СПА Експо

За всички служители в туристически агенции, които искат да подпомогнат ежедневната си работа

RISA е български софтуер, създаден за туристическия бранш, и в частност туроператорската и тур-агентската дейност. От 13 до 15 март на изложение ВАКАНЦИЯ&СПА Експо, зала 4, щанд В10, екипът на RISA SYSTEMS ще представи софтуерния продукт.

Купи билет

Основната цел на RISA (Reporting and Invoicing Software Application) е да оптимизира и автоматизира възможно най-много процеси от всекидневната работа на туристическите агенции. Уеб базираната mid back office софтуерна апликация е създадена специално за туроператорската и турагентската дейност. „В ежедневието си служителите на агенциите обработват, издават и изпращат десетки, понякога стотици резервации, съпътстващи счетоводни документи, потвърждават плащания, съставят справки и т.н. RISA облекчава всички тези действия, автоматизирайки процесите в туроператорската и турагентската дейност“, коментират от компавията.

Функциите

Доверявайки се на RISA, туристическите агенции получават достъпен, модерен и ефективен софтуерен продукт за оптимизиране и разрастване на бизнеса.

RISA позволява издаването на първични финансови документи; предоставя детайлни, автоматични справки и отчети; разполага с модул за управление на клиенти и доставчици; и улеснява работата чрез директен импорт на услуги от множество доставчици. Екипът създал RISA, се състои от доказали се с времето агенти с многогодишен опит в туристическата индустрия на местно и международно ниво. Всички процеси и функционалности са, не само планирани и изпълнени базирано на реален опит и id приложени на практика в реална среда.

Изложение ВАКАНЦИЯ&СПА Експо събира туристическия бранш от 13 до 15 март

Пренасяме се в Мадагаскар с изложение ВАКАНЦИЯ&СПА Експо 2024