Търсене
Close this search box.

Цялостни решения за туристическия сектор

Аудио гид, иновативни уебплатформи и консултански услуги на едно място

BLACK IT ще е сред участниците в изложение ВАКАНЦИЯ& СПА ЕКСПО 2024, зала 3, щанд А5. Компанията предоставя на клиентите си възможност да открият инструменти за по-добра организация в работата.

TourAIdvisor

Бъдещето на туризма е TourAIdvisor – аудио гид от ново поколение – интелигентен, иновативен и интуитивен. Без нужда от инсталиране на приложения или специални устройства. Базиран на изкуствен интелект, TourAIdvisor предоставя възможност за отворен и затворен аудио асистент, правейки изживяването персонализирано и вълнуващо. Осигурява навигация по маршрут и други интерактивни функции за улеснено и впечатляващо преживяване както в затворени обекти, така и на открито. Възможност за предоставяне безплатно или като част от стратегията за монетизиране на услугите.

InnTOURsystems

Купи билет

Цялостни решения за трансформация на туристическия сектор. Иновативни уеббазирани платформи, които подобряват ефективността и конкурентоспособността. Предлагат контрол и управление на процесите и вълнуващо дигитално съдържание. От 3D моделиране и реконструкция на обекти и интерактивни картографски решения, през „подобряване“ на реалността (АR) и пълно потапящо изживяване (VR), до създаване на собствена история (StoryCrafting). InnTOURsystems е връзка между въображението и реалността, място, където идеите се виртуализират, за да създадат лоялни потребители.

i-ConceptFUND

Консултантски услуги с акцент върху изготвянето на концепции за дигитална трансформация. i-ConceptFUND среща туристическия бранш с възможностите, предоставени от международни и национални програми и финансови инструменти. Включва експертна и техническа разработка на идеи, които подобряват оперативната ефективност и конкурентноспособност и поставят фокус върху потребителското преживяване. i-ConceptFUND подпомага туристическия сектор да се адаптира към бъдещите тенденции, да създаде и финансира своите иновативни, визионерски решения в услуга на потреб

Изложение ВАКАНЦИЯ&СПА Експо събира туристическия бранш от 13 до 15 март

 

Пренасяме се в Мадагаскар с изложение ВАКАНЦИЯ&СПА Експо 2024