Търсене
Close this search box.

Фирми от три контитента ще участват на изложение ВАКАНЦИЯ&СПА Експо

Международният бизнес формат стартира на 13 март; организаторите очакват делегация от Мадагаскар, начело с министъра на туризма на четвъртия по големина остров в света

ВАКАНЦИЯ&СПА Експо 2024 стартира на 13 март

Компании от три континента ще се включат в 40-ото издание на наближаващото туристическо изложение ВАКАНЦИЯ&СПА Експо. От 13 до 15 март в Интер Експо Център на българските и чуждестранните посетители продуктите си ще предлагат изложители от Европа, Азия и Африка, съобщават организаторите.

„Регистрираме ръст в интереса както към участие, така и към посещение“, коментира екипът на организатора Интер Експо Център за изложението, което се провежда с подкрепата на Министерството на туризма. Благодарение на положените усилия и комплексните възможности, които изложение ВАКАНЦИЯ&СПА Експо предлага, в залите ще разположат щандове фирми от Европа, Африка и Азия. С продукти и услуги от всички сегменти на туризма, се включват участници от България, Мадагаскар, Гърция, Дубай, Турция, Сърбия, Индия, Алжир, Финландия, Монголия, Малдиви, Мавриций. „Наличието на компании от различни точки на света, създава перспективи всеки участник да развива бизнеса си не само на национално и регионално, но и на глобално ниво“, споделят организаторите.

Купи билет

Република Мадагаскар е държава-партньор на изложението, което в последното си издание събра над 260 участници и 10 000 посетители. Специално за ВАКАНЦИЯ&СПА Експо сега у нас ще пристигне делегация, водена от Joel Randriamandranto – министър на туризма на четвъртия по големина в света остров, разполагащ с над 5080км.брегова ивица. С колективни участия се включват Сърбия и Алжир, благодарение съответно на Националната туристическа организация на Сърбия и Националния борд по туризъм на Алжир.

Всички сегменти на сектора – на едно място

Участието на фирми от три континента гарантира на присъстващите възможността да открият предложения за всеки сегмент от туристическия сектор. Хоризонтите за развитие, които ВАКАНЦИЯ&СПА Експо ще привлекат от 13 до 15 март в Интер Експо Център изложители и посетители от национални и регионални бордове по туризъм, браншови организации, туроператори и агенции, експерти, собственици, мениджъри на хотели, SPA и уелнес центрове, бизнеси в голф, винения, кулинарния и младежкия туризъм, производители и доставчици на хотелско, спа и фитнес.

Едновременно с това посещението дава възможност за присъствие на поредица съпътстващи формати, повдигащи на дневен ред най-важните теми за сектора. „Акценти в съпътстващата програма през миналата година бяха съвременните решения, професионалната реализация, маркетингът и рекламните похвати, мястото на бранда и утвърждаването на туристически дестинации, фестивалите и културните събития и др.“, напомнят организаторите.

Възможностите, които ВАКАНЦИЯ&СПА Експо предлага на участниците и посетителите, превърнаха формата във важно събитие за всеки от туристическия бизнес на Балканите и Източна Европа. Изложението, чрез което брандовете и продуктите се развиват няколко десетилетия на международно ниво, ще отвори вратите си на 13 март. Билетите за посещение са достъпни на iec.urboapp.com. Мястото е Интер Експо Център.

Пренасяме се в Мадагаскар с изложение ВАКАНЦИЯ&СПА Експо 2024

Добри резултати и положителни перспективи за българския туризъм в началото на 2024г.

Изложение ВАКАНЦИЯ&СПА Експо събира туристическия бранш от 13 до 15 март

От 2024 г. международното туристическо изложение ВАКАНЦИЯ & СПА Експо ще се организира от Интер Експо Център