Търсене
Close this search box.

Metropolitan Hotel Sofia посрещна милионния си гост

Над 16 години Metropolitan Hotel Sofia, a member of Radisson Individuals, е посланик на българското гостоприемство

През новата година ръководството предприе активни стъпки към минимизирането на използване на еднократна пластмаса

Metropolitan Hotel Sofia, a member of Radisson Individuals е 4-звезден стилен хотел в близост до летище София и основните бизнес райони. От 13 до 15 март на изложение ВАКАНЦИЯ & СПА Експо екипът от професионалисти на хотела ще не посреща в зала 4, щанд D11.

Купи билет

Известният хотел вече над 16 години е дом далеч от дома за пътешественици от цял свят. През 2023 Metropolitan Hotel Sofia, a member of Radisson Individuals, посрещна и милионния си гост.

С мисъл за природата

Ръководството и екипът на Метрополитън Хотел София се отличават със силна ангажираност към глобални каузи, стремейки се да имплементират модерни и природосъобразни методи на работа. През новата година екипът предприе активни стъпки към минимизирането на използване на еднократна пластмаса. На всеки от 12-те етажа, както и в общите пространства на хотела, са инсталирани диспенсъри за пречистена питейна вода, а гостите могат да използват стилни стъклени бутилки за многократна употреба.

Иновации

Модернизирането на всеки аспект от престоя в Метрополитън също е на лице, а предоставяните услуги вече са на “един клик” разстояние от гостите на столичния хотел. Пример за това е поръчка на румсървиз чрез сканиране на QR код от всяка точка в стаята. Това иновативно решение дава възможност за бърз и удобен достъп до богатото меню на хотела във всяко време от денонощието.

Хотелът разполага с 10 конферентни зали, оборудвани с всичко необходимо за успешно провеждане на бизнес събитие. От малки срещи до големи мероприятия с до 200 гости, тези пространства са идеални за конференции, семинари, презентации или представяне на нови продукти. Аудио-визуалното оборудване осигурява отлична подкрепа за всяко събитие. Оценка за предоставените услуги може да бъде дадена чрез сканиране на специален QR код и попълване на кратка анкета.

Модернизиране на представянето

Последната иновация, с която може да се похвали столичният хотел, е дигитален ъпгрейд, посредством новия си уебсайт. Той впечатлява с изключително бързото сърфиране и подробна текстова и визуална информация, Метрополитън се стреми да улесни онлайн преживяването на своите настоящи и бъдещи гости. Насладете му се и вие тук: https://metropolitanhotelsofia.com/en/home/

Подкрепа за българското

Като посланик на българското гостоприемство, хотел Метрополитън предлага не само висок клас обслужване, а и представя на своите гости богатствата на страната. На място те могат да се запознаят с интересни факти за благоуханната българска роза, но не традиционно посредством уникалния и аромат, а чрез нейните гастрономични ползи.

Научете още много полезна информация за хотел Метрополитън София, член на Radisson Individuals, лъчезарният им екип ще ви очаква в зала 4, щанд D11 по време на ВАКАНЦИЯ & СПА Експо 2024.

Фирми от три контитента ще участват на изложение ВАКАНЦИЯ&СПА Експо

Добри резултати и положителни перспективи за българския туризъм в началото на 2024г.

От 2024 г. международното туристическо изложение ВАКАНЦИЯ & СПА Експо ще се организира от Интер Експо Център